Livram oriunde in Romania !

Tel: 0268.477.587
Fax: 0268.477.586

Apasa pentru Contact !

Info Livrari

Preturile produselor prezentate nu includ si taxele de expeditie catre beneficiari si sunt informative, ele nu genereaza obligatii contractuale sau de alta natura.
In unele cazuri, cand suma este coroborata cu cantitatea, poate genera situatii in care costurile expeditiei sunt "0". Dar pentru acest lucru urmeaza sa se discute fiecare caz in parte (in cazul facturilor mai mari de 20.000 Lei (RON)
Livrarile produselor se  fac in felul urmator: 
                       1. Cu expedierea produselor prin Transport propriu sau externalizat (contractat).
                       2. Expedierea prin curier rapid
                       3. Cu ridicarea produselor de catre beneficiar din locatia indicata de Consultantul de la Vanzari (varianta in general neutilizata).
Cuantumul Serviciilor de Livrare se stabileste de catre Consultantul de Vanzari si va fi reliefata separat in Factura Proforma expediata pe Fax sau Email catre beneficiar.
Plata Serviciilor de Livrare vor fi incluse in factura fiscala ptr.  produse.
ATENTIE ! - uneori este posibil ca un pret sa nu fie reactualizat din diverse motive obiective sau subiective. Deasemenea cursul de schimb poate influenta pretul produsului. Pentru o oferta exacta si corecta, va rugam sa va adresati unui reprezentant al departamentului Vanzari pentru a primi o oferta personalizata, care se poate negocia in functie de valoarea facturii sau a nr. de bucati comandate si care sa includa si dupa caz cheltuielile de expeditie si transport.
Adresa Dvs. IP este: 54.80.126.132
Var. 3.1.2 - Copyright 2007-2016 KroneMag Millenium